Menu

Over ons

Fin Eureka

Fin Eureka is op 28 november 2000 te Leusden opgericht onder de naam Fin Eureka financiële dienstverlening, met als voornaamste taak het adviseren en bemiddelen in de financiële dienstverlening ten behoeve van de particuliere en zakelijke markt. De werkzaamheden bestonden uit het opstellen financiële planningen, doen van belastingaangiften, schuldhulpverlening en advisering en bemiddeling in verzekeringen en hypotheken.

Sinds invoering van de Wet op het financieel toezicht in 2007 is besloten om de dienstverlening van de onderneming te wijzigen. Onder de naam Fin Eureka Vakopleidingsgroep werden trainingen en opleidingen verzorgd in de financiële dienstverlening binnen het mbo, het hbo en het mkb.

Sinds 2015 de bedrijfsnaam gewijzigd in Fin Eureka Zakelijke dienstverlening, met als voornaamste taken het verzorgen van trainingen en opleidingen, ontwikkeling en beheer van eigen academies en het opstellen van financiële planningen. Fin Eureka heeft expertise in: ondernemen, marketing, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, financiële dienstverlening, financieel management, strategisch management, projectmanagement, supportmanagement, management & organisatie, organisatiegedrag, verandermanagement, communicatie en coaching.